13. juuni 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimitootjad tegid Luitemaal talgud

21. mail korraldati Rahvusvaheliste Ravimitootjate Liidu Eestis (RRLE) eestvõttel talgud jaanuaritormis rängalt kannatada saanud Luitemaa looduskaitsealal Pärnumaal Häädemeeste vallas.

Korrastustalgutel olid väljas Glaxo- AstraZeneca-Sanofi-Aventise- Pfizeri- Novartise- MSD- Scheringi- Jansseni jtravimifirmade esindajad- teatas RRLE esindaja Mari Levo.Ravimitootjate liidu kutsel olid appi tulnud kasotsiaalministeeriumi- ravimiameti ja Eesti GeneerilisteRavimitootjate Liidu inimesed. Kokku võttis üritusest osa ligipoolsada talgulist.

Ettevõtmise eesmärgiks oli ühiselt appi minna valla rahvale ningaidata likvideerida talvise tormi tagajärjel tekkinudlooduskahjusid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099