13. juuni 2005
Ainult tellijatele

Toores kitsepiim ja puukentsefaliit

Tervisekaitseinspektsioonile on tulnud juuni algusest alates meedikutelt teave 14 puukentsefaliiti haigestunu kohta, kes said nakkuse toorest kitsepiimast. Põdejad olid ravil peamiselt Merimetsa nakkuskeskuses, kuid ka Tallinna lastehaiglas ja Tartu ülikooli kliinikumis.

Tervisekaitseinspektsioonile on tulnud juuni algusest alatesmeedikutelt teave 14 puukentsefaliiti haigestunu kohta- kes saidnakkuse toorest kitsepiimast. Põdejad olid ravil peamiseltMerimetsa nakkuskeskuses- kuid ka Tallinna lastehaiglas ja Tartuülikooli kliinikumis.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708