27. juuni 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elevantsust saab pidurdada

Patsientidel, kellel pärast operatsiooni või traumat on hakanud käsi või jalg pöördumatult paksuks minema, on alates sellest sügisest võimalik abi leida, sest juuli keskel saavad Eestis esimest korda 27 massööri kätte arstlikult eksamineeritud ödeemi- ja lümfiterapeudi tunnistuse.

Patsientidel- kellel pärast operatsiooni või traumat on hakanudkäsi või jalg pöördumatult paksuks minema- on alates sellestsügisest võimalik abi leida- sest juuli keskel saavad Eestisesimest korda 27 massööri kätte arstlikult eksamineeritud ödeemi-ja lümfiterapeudi tunnistuse.

“Elevantsus on kole sõna-” ütles taastusraviarst GernotHeusinger von Waldegg Põhja-Saksamaa Heide Lääneranniku Kliinikust(Westküstenklinikum Heide). “Mina eelistaksin selle kohta öelda IIIstaadiumi lümfostaatiline ödeem grotesksete vormimuutustega.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708