27. juuni 2005
Ainult tellijatele

Elevantsust saab pidurdada

Patsientidel, kellel pärast operatsiooni või traumat on hakanud käsi või jalg pöördumatult paksuks minema, on alates sellest sügisest võimalik abi leida, sest juuli keskel saavad Eestis esimest korda 27 massööri kätte arstlikult eksamineeritud ödeemi- ja lümfiterapeudi tunnistuse.

Patsientidel- kellel pärast operatsiooni või traumat on hakanudkäsi või jalg pöördumatult paksuks minema- on alates sellestsügisest võimalik abi leida- sest juuli keskel saavad Eestisesimest korda 27 massööri kätte arstlikult eksamineeritud ödeemi-ja lümfiterapeudi tunnistuse.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708