27. juuni 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perearstid testivad Tervisepanka

Möödunud aasta septembris andmekaitselt loa saanud perearsti töökeskkonda Tervisepank testivad esimesed paarkümmend perearsti.

Möödunud aasta septembris andmekaitselt loa saanud perearstitöökeskkonda Tervisepank testivad esimesed paarkümmend perearsti.Tervisepank on üks meditsiinitarkvara lahendusi- mille eesttarkvaraarendusfirma Codewiser sai tänavu kevadel Tartu linnalttunnustuse kui 2004. aasta silmapaistvaima tulemuse saavutanudettevõte. Täpsemalt on Tervisepank infotehnoloogiafirma Helmes jaCodewiseri koostööprojekt Eesti Perearstide Seltsile.

Varasematest perearstisüsteemidest erineb Tervisepank omatsentraalsusega. See tähendab- et seda kasutatakse ühest serverist-kõikide patsientide andmed koondatakse samasse andmebaasi ningmuudatused jõustuvad kõigi jaoks üheaegselt ja kasutaja jaokslisapingutusi nõudmata.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099