14. august 2005
Ainult tellijatele

HOPE’i külalised Võrus

12.-14. juunini külastasid HOPE (Health Opportunities for People Everywhere) programmi raames Lõuna-Eesti haiglat Bruck an der Meeri haigla ülemõde Andrea Ochabauer Austriast- Ludwigshafeni kliiniku kvaliteedikontrolör Karin Behnel Saksamaalt ning Turu linnahaigla majandusjuht Jarmo Hänninen Soomest- teatas Võru haigla sekretär Kadri Piirisild.

Külalised keskendusid HOPE programmi tänavusele peateemale-patsiendi turvalisusele.<br />Lõuna-Eesti haiglas tutvuti hooldekodu ja erihooldekoduga- räägitikvaliteedi tagamisest eriarstiabis ning õendus-hooldustegevusesttäna ja homme.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708