14. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HOPE’i külalised Võrus

12.-14. juunini külastasid HOPE (Health Opportunities for People Everywhere) programmi raames Lõuna-Eesti haiglat Bruck an der Meeri haigla ülemõde Andrea Ochabauer Austriast- Ludwigshafeni kliiniku kvaliteedikontrolör Karin Behnel Saksamaalt ning Turu linnahaigla majandusjuht Jarmo Hänninen Soomest- teatas Võru haigla sekretär Kadri Piirisild.

Külalised keskendusid HOPE programmi tänavusele peateemale-patsiendi turvalisusele.<br />Lõuna-Eesti haiglas tutvuti hooldekodu ja erihooldekoduga- räägitikvaliteedi tagamisest eriarstiabis ning õendus-hooldustegevusesttäna ja homme.

Andrea Ochabauer ütles pärast visiiti Võrumaa Teatajale- etLõuna-Eesti haigla juhtkond on väga ambitsioonikas. “Neil on vägahead ideed haigla arendamiseks. Progress on väga kiire-” märkiskülaline.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708