14. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Järvamaa haigla töötajad pidasid Sääritsal seminari

Järvamaa haigla läks suvepuhkustele vastu töiselt – korraldasime suveseminari Peipsi järve kaldal Sääritsal, kus tegime kokkuvõtte poolaasta töötulemustest ja vaatasime läbi 2005. aastaks planeeritud tegevused ja arengusuunad.

Järvamaa haigla läks suvepuhkustele vastu töiselt - korraldasimesuveseminari Peipsi järve kaldal Sääritsal- kus tegime kokkuvõttepoolaasta töötulemustest ja vaatasime läbi 2005. aastaksplaneeritud tegevused ja arengusuunad.

Suveseminari sissejuhatava ettekandega esines külalisena EestiHaigekassa juhatuse liige Arvi Vask- kes andis ülevaate haigekassarahastatavatest tervishoiuteenustest- planeeritavatestkulupõhistest hindadest ning Eesti tervihoiupoliitika hetkeseisustja suundadest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708