14. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiira Järv huvitub laste ja vanemate suhetest

Eesti üks juhtivaid pereterapeute, TÜ kliinikumi psühholoog Kiira Järv tõdeb, et psühhiaatriakliiniku patsientidest paljud ei jõua pereteraapia seansile vajadusest hoolimata, kuid esmase psühhoosiga patsiendid reeglina siiski saavad seda abi.

Eesti üks juhtivaid pereterapeute- TÜ kliinikumi psühholoogKiira Järv tõdeb- et psühhiaatriakliiniku patsientidest paljud eijõua pereteraapia seansile vajadusest hoolimata- kuid esmasepsühhoosiga patsiendid reeglina siiski saavad seda abi.

Psühhiaatrikliinikus valdavalt peredega töötav Kiira Järvselgitab pereteraapia suhteliselt tagasihoidlikku rakendamisthaiglas spetsialistide vähesusega. Psühhiaatriakliinikus saab raviligikaudu 6000 patsienti aastas- neist ligi 2000 tulevad ravileesmakordselt.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708