14. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perearsti nõuandetelefon heliseb 500 korda päevas

Augusti algul haigekassa toel avatud perearsti nõuandetelefon soovib värvata lisaks seal juba töötavale kuuele arstile ja 12 pereõele lisatööjõudu, sest viissada kõnet päevas on kolm-neli korda rohkem, kui osati arvata.

Augusti algul haigekassa toel avatud perearsti nõuandetelefonsoovib värvata lisaks seal juba töötavale kuuele arstile ja 12pereõele lisatööjõudu- sest viissada kõnet päevas on kolm-nelikorda rohkem- kui osati arvata.

Projektijuht Külli Friedemann märkis- et kindlasti on kõnedearvukuses oma roll nii teenuse uudsusel kui tõsiasjal- et paljudperearstid on veel puhkusel ning patsiendid ei saa otse neilehelistada. Varmad olid nõu küsima ravikindlustuseta inimesed- kesei pruugi üldse ühegi perearsti juures käia. Helistavad ka need-kes oma perearstile ehk ei helistakski- aga nüüd on hea võimalusküsida nõu kas või öösel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708