14. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soomes on rikaste klientide tarvis avatud esimene luksuskliinik

Ajaleht Mediuutiset kirjutab- kuidas Soomes on avatud esimene rahvusvahelises stiilis luksuskliinik. Helsingis tegutsev Executive Medical Center (EMC) keskendub firmade ja nende juhtkonna teenindamisele. Kliinik hoiab madalat profiili ning ei reklaami oma teenuseid- millega eristutakse tavalistest Soome arstikeskustest.

“Tavalised kliinikud ei ole keskendunud teatud sihtgruppidele-vaid teenindavad kõiki. Selles mõttes on EMC uus ja ainulaadne-”ütles Soome erahaiglate ühenduse president Vesa Ekroos.

EMC keeldus ka kommentaaride jagamisest Mediuutistele.Arstkonnagi seas on tegemist üsna tundmatu ettevõttega. Ajalehekiire küsitlus näitas- et Helsingi arstid pole selle kliinikuolemasolustki kuulnud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099