14. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suitsetaja - täitsa tubakas?

Euroopa Liidu suitsetamisvastase kampaania teravik on suunatud teismelistele ja noortele täiskasvanutele.

Euroopa Liidu kampaania “HELP - Elagem tubakata” kulutab neljaaasta jooksul 72 miljonit eurot ehk üle 1-1 miljardi krooni- etennetada suitsetamist noorte seas- toetada suitsetamisest loobumistning teadvustada passiivse suitsetamise ohtusid.

“Kas Euroopa Liidu ülesanne on olla lapsehoidja?” esitaskampaaniat tutvustaval pressikonverentsil retoorilise küsimuseEuroopa Komisjoni esindaja Eestis Pille Lill- ning vastas- etinimeste tervise pärast on kindlasti põhjust muretseda.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099