14. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TSITAATE

"Üldiselt on Eesti meeste tervis väga tõsiselt ohus. Ainus põhjus- miks võime veel rusikatega vastu rinda lüüa- on see- et Eesti meeste viljakus on parem kui meie naaberriikide meestel.” Margus Punab- meestearst (Terviseleht- 14.06.2005)

 

<strong>"Miks peaks Statoilis või Selveris müügil olev aspiriinolema kodanikule ohtlikum kui küttevedelik või lauaviinkõrvalletil?”<br /></strong><br />Äripäeva juhtkirjast-<br />kus tehakse ettepanek panna tavalised käsimüügiravimid müügiletanklatesse ja toidupoodidesse. (Äripäev- 8.06.2005)

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099