15. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ämmaemandad saavad kutsetunnistuse ühingust

Sügisest hakkab Eesti Ämmaemandate Ühing omistama ämmaemanda kutset.

Sügisest hakkab Eesti Ämmaemandate Ühing (EÄÜ) omistamaämmaemanda kutset. 2. juunil sai ämmaemandate ühing tervishoiu jasotsiaaltöö kutsenõukogult ämmaemanda kutset omistava organiõiguse- teatas tervishoiu ja sotsiaaltöö kutsenõukogu liige- EÄÜekspresident Ülle Lember.

Seni ei ole Eestis toimunud niisugusel kujul kutse omistamist -kõik ämmaemandad on tööle võetud kooli lõpetamise järel diplomialusel- selgitas Lember. “Sotsiaalministeeriumiga koostöös on küllvälja töötatud pädevuse hindamise süsteem- kuid sellel puudubseadusandlik jõud-” lisas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099