15. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hea idee toob teadurile raha

Tartu ülikooli tervishoiu instituudi vanemteadur Anneli Uusküla käivitas möödunud aastal terviseuuringu, mida finantseerib prestiižne teadusuuringute doonor National Institutes of Health (NIH) Ameerika Ühendriikidest.

Tartu ülikooli tervishoiu instituudi vanemteadur Anneli Uuskülakäivitas möödunud aastal terviseuuringu- mida finantseeribprestiižne teadusuuringute doonor National Institutes of Health(NIH) Ameerika Ühendriikidest.

Seniste kogemuste põhjal ütleb Uusküla- et Euroopast või USAstteadusuuringu jaoks raha taotlemisel on konkurents väga terav-projektile ja uuringumeeskonnale esitatakse äärmiselt kõrgeidnõudmisi. Samas on sõltumatuks teadustööks väljastatavad summadtõenäoliselt palju suuremad kui keskmise Eesti-siseseltfinantseeritud teadusuuringu puhul.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099