15. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ra­vi­ju­his­tes­se tu­leb mit­me kroo­ni­li­se tõ­ve pu­hul suh­tu­da et­te­vaa­tu­se­ga

USA arstid rõhutavad, et tänapäeva kliinilised ravijuhised on loodud eraldi haiguste raviks ning neid ei saa sageli järgida vanemate patsientide puhul, kes põevad mitut kroonilist tõbe.

USA arstid rõhutavad Reuters Healthi teatel- et tänapäevakliinilised ravijuhised on loodud eraldi haiguste raviks ning neidei saa sageli järgida vanemate patsientide puhul- kes põevad mitutkroonilist tõbe.

“Üksikute haiguste ravijuhiste järgimine patsientidel- kellel onmitmeid kroonilisi haigusseisundeid- on väga keeruline ja kallisning võib viia ebasoodsate tagajärgedeni nagu polüfarmakoteraapiaoma kõrval- ja koostoimete riskiga-” ütles ajakirjanikele uuringukorraldanud dr Cynthia M. Boyd.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708