15. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Terviseedendus pole moes

Tänavu ei olnud ühtegi soovijat, kes oleks tahtnud Tallinna Ülikoolis terviseedendust õppida.

Tänavu ei olnud ühtegi soovijat- kes oleks tahtnud TallinnaÜlikoolis terviseedendust õppida.<br />Kõrghariduse baasil oleks saanud kaheaastases õppes rakenduslikusotsiaaltöö magistrikraadi terviseedendusespetsialiseerumisega.

Tallinna Ülikooli sotsiaaltöö osakonna juhataja Anneli Niinemetsselgitas- et tedagi teeb huviliste puudus murelikuks. Tahtsimeavada terviseedenduse magistriõppe kava- kuid teaduskonna nõukogusoovitas selle eriala nõudlust kontrollida terviseedenduse moodulilisamisega sotsiaaltöö erialal- rääkis Niinemets. Et sisseastujaidpolnud- on sotsiaaltöö osakonnal raske argumenteeridaterviseedenduse tervikõppe avamise vajadust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099