30. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ITK parim õde saab preemia

15. septembrini saavad Ida-Tallinna keskhaigla (ITK) patsiendid ja töötajad esitada parima õe kandidaate Florence Nightingale’i nimelisele stipendiumile- teatab ITK veebiuudis.

Vilja Savisaar teatas 10 000 krooni suuruse FlorenceNightingale’i nimelise stipendiumi asutamisest Mustjõel toimunudhaigla suvepäevadel. Savisaar ütles- et soovib isiklikustipendiumiga väärtustada meditsiiniõdede rasket tööd.

“Arst määrab patsiendile ravi- kuid haige enesetunnet mõjutabpalju õdede igapäevane hoolitsus-” ütles Savisaar- kes on ka ASIda-Tallinna Keskhaigla nõukogu esimees. Stipendiumi parimale õeleannab Vilja Savisaar üle oktoobris- kui tähistatakse haigla 220.aasta juubelit.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099