30. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaks foorumit teineteise järel

Septembris tuleb Tallinnas Salme kultuurikeskuses IV Tervishoiufoorumi, paar kuud hiljem leiab sealsamas aset Tervisefoorum 2005.

Septembris korraldab OÜ Hillside Events Tallinnas Salmekultuurikeskuses IV Tervishoiufoorumi- paar kuud hiljem leiabsotsiaalministeeriumi ja Maailma Terviseorganisatsioonieestvedamisel sealsamas aset Tervisefoorum 2005.Tervishoiupoliitiliste suurürituste korraldajad foorumitelähestikku toimumises probleemi ei näe.

Osaühingu Hillside Events juhatuse liige Alo Reintam ütles- etnemad panid 8. septembril peetava tervishoiufoorumi aja paika jubaaasta algul ja lähtusid sellest- et ka möödunud aastal toimusfoorum septembrikuus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099