30. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perearstid hakkavad saama tulemustasu 1. juulist 2007

Mõne perearsti hinnangu järgi võib tulemustasuks vajaliku punktide arvu koguda Eestis tegutsevast ligi 800st perearstist kuni 400 arsti, kuid haigekassa planeerib raha sajale perearstile.

Mõne perearsti hinnangu järgi võib tulemustasuks vajalikupunktide arvu koguda Eestis tegutsevast ligi 800st perearstist kuni400 arsti- kuid haigekassa planeerib raha sajale perearstile.

Haigekassa ja perearstid arvestavad- et tervishoiuteenuste uueloetelu ja valitsuse vastava määruse kinnitamise järel rakendub 1.jaanuarist 2006 perearstide kvaliteedi lisatasu ehk tulemustasu(kood 3053) maksmise kord- mis peaks tõmbama perearsti aktiivsesseennetustöösse ja aitama patsientidel ennetada töövõime kaotust-krooniliste haiguste tüsistusi või surma.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099