30. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Projekt EduPark jõudis lõpule Tartus

17. juunil peeti Tartus Euroopa Komisjoni teadusprojekti EduPark lõpukonverents “Prospectives on health in chronical diseases”. Projektis osales kokku seitse Euroopa riiki.

17. juunil peeti Tartus Euroopa Komisjoni teadusprojekti<em>EduPark</em> lõpukonverents “Prospectives on health inchronical diseases”. Projektis osales seitse Euroopa riiki:Saksamaa- Hispaania- Soome- Itaalia- Holland- Suurbritannia jaEesti. Selle koordinaatoriks oli Würzburgi ülikooli professorHeiner Ellgring.

Kolm aastat kestnud rahvusvahelise teadusprojekti<em>EduPark</em> (Patients Education in Parkinson’s Disease)eesmärk oli välja töötada koolitusprogramm Parkinsoni tõvepatsientidele ja nende tugiisikutele- miskognitiiv-käitumisteraapia meetodeid kasutades aitaks toime tullahaigusest tulenevate psühhosotsiaalsete probleemidega ja seeläbiparandada elukvaliteeti.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099