12. september 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LÜHIUUDISEID

Andres Ellamaa sai PERi  ravijuhiks

1. septembrist kuulub Põhja-Eesti regionaalhaigla (PER)juhatussse Andres Ellamaa- kelle tööülesanded juhatuse liikmena onseotud kliinilise tegevuse juhtimise- ravikvaliteedi tagamise-ravimipoliitika ja teadusalase tegevuse (sh ravimiuuringute)koordineerimisega.<br />Enne teda vastutas selle valdkonna eest Raul Talvik- kes lahkusjuhatusest omal soovil sel suvel- ütles BNSile haiglakommunikatsioonijuht. Põhikirja järgi võib PERi juhatuses olla kuniviis liiget- praegu on neid neli.<br />Andres Ellamaa (60) on lõpetanud arstiteaduskonna 1968. a. Aastatel1968-1970 läbis ta kliinilise ordinatuuri neurokirurgia alal ning1972-1974 aspirantuuri Tartu ülikoolis. Ta on kõrgema kategoorianeurokirurg- arstiteaduse kandidaat. Alates 2002. aastast on taPERi neurokirurgia keskuse juhataja.<br />Keskerakonda kuuluv Ellamaa on Tallinna Arstide Liidu juhatuseliige ning sotsiaalministeeriumi arstiabi kvaliteediekspertkomisjoni ning tervishoiutöötajate pädevusnõukogu liige.

 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099