26. september 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Edusammud saadavad seentevastase vaktsiini ning toimiva malaariavaktsiini loomist

Grupp Itaalia teadlasi on välja töötanud vaktsiini, mis võib olla efektiivne inimestel levinud seenhaiguste vastu.

Grupp Itaalia teadlasi on välja töötanud vaktsiini- mis võibolla efektiivne inimestel levinud seenhaiguste vastu- teatavadScienceDaily ja Medical News Today ajakirjas Journal ofExperimental Medicine avaldatud loost.

Kuigi seenhaigused ei ole väga ohtlikud normaalseimmuunsüsteemiga inimestele- võivad nad põhjustada surmavathaigestumist näiteks vähiravi või transplantatsioonijärgsetimuunsupressiivset ravi saanutel. Ühtegi vaktsiini seenhaigustevastu ei ole praegu saadaval.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099