26. september 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Global Fund annab üle 80 miljoni

Global Fundi ja Tervise Arengu Instituudi esindajad allkirjastasid eelmisel nädalal lepingu, mille kohaselt fond annab Eestile aastatel 2005–2007 aidsivastase võitluse jaoks üle 80 miljoni krooni.

Global Fundi (GF) ja Tervise Arengu Instituudi (TAI) esindajadallkirjastasid eelmisel nädalal lepingu- mille kohaselt fond annabEestile aastatel 2005-2007 aidsivastase võitluse jaoks üle 80miljoni krooni- teatas BNS.

Programmi juht Annika Veimer ütles möödunud reedel BNSile- etjärgmisel nädalal sõlmib TAI omakorda lepingud kohaliketeenuseosutajatega. Veimeri sõnul on enamik teenuseosutajaid väljavalitud. TAI partneriteks on Global Fundi aidsivastases programmis11 mittetulundusühingut- kolm osaühingut- üks sihtasutus- nelihaiglat ja kaks vanglat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099