26. september 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Järgmine aasta toob tasuta telefoniraamatu

Meditsiiniuudiste kirjastus saadab järgmise aasta alguses arstidele ja apteekritele 4000 tasuta telefoniraamatut Meditsiinikataloog.

Meditsiiniuudiste kirjastus saadab järgmise aasta algusesarstidele ja apteekritele 4000 tasuta telefoniraamatutMeditsiinikataloog.

Kolme aasta jooksul on Meditsiiniuudised kaardistanud Eestitervishoiusüsteemi kontaktinfot peaasjalikult oma tarbeks. Nüüdotsustas toimetus selle andmebaasi kõikidele kättesaadavaks teha.Selleks jagatakse jaanuaris laiali umbes 4000 kataloogi ja avatakseka tasuta otsingumootor internetis Meditsiiniuudistekoduleheküljel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099