26. september 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohus saatis sotsiaalministeeriumi endise IT juhi vangi

Tallinna linnakohus saatis möödunud teisipäeval ligi 400 000 krooni pistist ja altkäemaksu võtnud ning rahapesuga tegelenud sotsiaalministeeriumi endise IT-juhi Henry Timmermani kuueks kuuks vangi.

Kohus määras kokkuleppemenetluses Timmermanile (29) kolmeaastasevangistuse- millest ta tuleb reaalselt kanda kuus kuud. OsaTimmermanile määratud karistusest jääb talle otsuse järgi tingimisikolmeaastase katseajaga. Samuti peab ta hüvitama 378 135 kroonikuriteoga tekitatud kahju.

Kaitsepolitsei tuvastas- et Timmerman sai 2003. aasta sügisestmullu sügiseni pistise ja altkäemaksuna tulu meestelt- kelleesindatavatel firmadel võimaldas ta võita ministeeriumi väljakuulutatud riigihankeid ning teisi hankekonkursse infotehnoloogiavaldkonnas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099