26. september 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LÜHIUUDISEID

Haiglat remontis odav tööjõud

Kohtla-Järve linna tellimusel Kohtla-Järve haiglasünnitusosakonda- Puru haigla lasteosakonda ja teisi objekteremontinud OÜ Eestirem maksab oma töötajatele alampalka ja seetõttulaekub linnakassasse neilt vähe tulumaksu- kirjutasPõhjarannik.<br />Juhtumisi on konkurssidel eduka ehitusfirma juht ja üks omanikkeKohtla-Järve volikogu liige Svetlana Ivantsova.<br />Eesti ametiühingute keskliidu esimees Harri Taliga ütlesPõhjarannikule- et ametiühingud peavad vajalikuks riigihangeteseaduse muutmist- et konkursside võitjate selgitamisel ei vaadataksmitte ainult pakkumise hinda- vaid võetaks arvesse ka seda- millistpalka on ettevõttes seni ametlikult makstud.

 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099