26. september 2005
Ainult tellijatele

LÜHIUUDISEID

Haiglat remontis odav tööjõud

Kohtla-Järve linna tellimusel Kohtla-Järve haiglasünnitusosakonda- Puru haigla lasteosakonda ja teisi objekteremontinud OÜ Eestirem maksab oma töötajatele alampalka ja seetõttulaekub linnakassasse neilt vähe tulumaksu- kirjutasPõhjarannik.<br />Juhtumisi on konkurssidel eduka ehitusfirma juht ja üks omanikkeKohtla-Järve volikogu liige Svetlana Ivantsova.<br />Eesti ametiühingute keskliidu esimees Harri Taliga ütlesPõhjarannikule- et ametiühingud peavad vajalikuks riigihangeteseaduse muutmist- et konkursside võitjate selgitamisel ei vaadataksmitte ainult pakkumise hinda- vaid võetaks arvesse ka seda- millistpalka on ettevõttes seni ametlikult makstud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708