26. september 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TEH võrgustiku viies konverents läheneb

Eesti tervist edendavate haiglate (TEH) võrgustiku viies konverents “Tervise edendamine ja kvaliteedi tagamine haiglas: standardid ja praktika” peetakse 20. oktoobril Tervise Arengu Instituudi (TAI) saalis (Hiiu 42- Tallinn) kella 10.30-17 ning 21. oktoobril SA Tallinna lastehaigla saalis (Tervise 28) kella 10-12. Selle järel on kavas visiit Viimsisse erahaiglasse Fertilitas- kus toimub Baby-Friendly Hospital Initiative projekti esitlus.

Konverentsile on oodatud haiglate juhtivtöötajad- arstid- õed-perearstid ja -õed- kohalike omavalitsuste esindajad jt- kes onhuvitatud tervise edendamisest.

Konverentsist võtab osa ja esineb ka ettekandega MaailmaTerviseorganisatsiooni (WHO) tervist edendavate haiglate projektiüks juhtidest Oliver Gröne.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708