10. oktoober 2005
Ainult tellijatele

Foorum võttis uurida geneetilise meditsiini

VI rahvusvahelisel geenifoorumil alateemaga “Geneetiline meditsiin – võimaluste paljusus” osalesid geeni- ja biotehnoloogia mainekad spetsialistid Belgiast, Hollandist, Austriast, Šveitsist, Saksamaalt, Suurbritanniast, Poolast, Soomest ja Eestist.

23.-24. septembrini toimus Tartus VI rahvusvaheline geenifoorum.Kahepäevasel suurüritusel alateemaga “Geneetiline meditsiin -võimaluste paljusus” osalesid geeni- ja biotehnoloogia mainekadspetsialistid Belgiast- Hollandist- Austriast- Šveitsist-Saksamaalt- Suurbritanniast- Poolast- Soomest ja Eestist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708