24. oktoober 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-tervishoid jätab arstid kodumaale

Ida-Tallinna keskhaigla on koos haiglatega Taanist, Norrast, Rootsist ja Leedust olnud aasta otsa osaline e-tervishoiu Balti projektis, haigla neli radioloogi kirjeldavad e-radioloogia katseprojekti käigus Taani patsientide röntgeniülesvõtteid.

Ida-Tallinna keskhaigla on koos haiglatega Taanist- Norrast-Rootsist ja Leedust olnud aasta otsa osaline e-tervishoiu Baltiprojektis- haigla neli radioloogi kirjeldavad e-radioloogiakatseprojekti käigus Taani patsientide röntgeniülesvõtteid.

Eelmisel aastal alanud ja 2007. aasta augustini kestvate-tervishoiu projekti Baltic eHealth rahastab Euroopa Liiduprogramm Interreg kahe miljoni euroga. Projekti käigus luuaksee-tervishoiu lahendused- turvaline võrgustik- mida saaksid kasutadakõik Läänemere piirkonna haiglad radioloogiliste jaultraheliuuringute kirjeldamiseks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708