24. oktoober 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas meie lapsed tunnevad end lasteaias turvaliselt?

Arvatakse ju, et lasteaiad oma kinnise territooriumiga on suhteliselt turvalised. Tegelikult on lasteaedadel seoses turvalisuse ja ohutusega päris palju muresid – alustades kasutatud süstaldest mänguplatsidel ja lõpetades laste omavahelise vägivallaga.

Räägitakse- et lapsed on meie tulevik- et tegutseme üheskooslaste tuleviku heaolu nimel. Tegelikult on lapsed ju meie olevik-me peame nendega arvestama nüüd ja praegu. Siis võime ka mõelda- etlapsed on meie tulevik.

Mittetulundusühing Eesti Naabrivalve alustas 2003. aasta lõpulTallinnas projektiga- mis käsitleb turvalisusega seonduvaidprobleeme lasteaedades. Esialgu osales projektis viis lasteaedaNõmme ja Mustamäe linnaosadest. Positiivse tagasiside põhjalotsustasime osalevate lasteaedade arvu suurendada ning 2005. aastalosales projektis “Turvaline lasteaed” juba 11 lasteaeda.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099