24. oktoober 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suukaudne antikoagulantravi varfariiniga igapäevases arstipraktikas

Antikoagulantraviks kasutatakse tänapäeval intravenoosselt või subkutaanselt fraktsioneerimata hepariini ja madalmolekulaarset hepariini ning igapäevapraktikas (ja üha enam perearstipraktikas) enamlevinud suukaudset antikoagulatsioonravi.

Antikoagulantraviks kasutatakse tänapäeval intravenoosselt võisubkutaanselt fraktsioneerimata hepariini ja madalmolekulaarsethepariini ning igapäevapraktikas (ja üha enam perearstipraktikas)enamlevinud suukaudset antikoagulatsioonravi- milleks Eestitingimustes on praegu varfariin (Marevan).

Mõnedes Euroopa riikides ja USAs on registreeritud ka uuedsuukaudse direktse toimega antikoagulandid- mida Eestispraegu  veel ei ole.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099