24. oktoober 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tervishoiujuhid teritasid vaimu Pärnus

Majandusgeograaf Hardo Aasmäe loengut ootasid tervishoiujuhtide kolleegiumi liikmed möödunud kolmapäeval Pärnu haiglas peetud koosolekul suure huviga.

Majandusgeograaf Hardo Aasmäe loengut ootasid tervishoiujuhtidekolleegiumi liikmed möödunud kolmapäeval Pärnu haiglas peetudkoosolekul suure huviga. Eesti Tervishoiujuhtide Kolleegiumi (ETJK)esimees Vello Ilmoja ütles- et Aasmäed esinema kutsudes tahtsid nadkolleegiumi liikmetele ja külalistele pakkuda värsket- teistmoodimõtteviisi.

Aasmäe rääkis tulukusest ja toimekusest. Kui tulukus(kasumlikkus) on omane äriettevõttele- kes peab raha sisse tooma-siis toimekus (efektiivsus) iseloomustab näiteks tervishoiuasutusi-kelle eesmärgiks on teenuse kättesaadavus- et selle kaudu luuaelamise kvaliteeti.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099