7. november 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Britid ei tule toime vähiraviga

Suurbritannia eksperdid hoiatavad, et vahendite puuduse ja kasvavate vajaduste tõttu on vähiravi süsteem riigis kokkukukkumise äärel.

Suurbritannia eksperdid hoiatavad- et vahendite puuduse jakasvavate vajaduste tõttu on vähiravi süsteem riigis kokkukukkumiseäärel- teatab BBC.

Arste ja pahaloomuliste kasvajatega tegelevaid ühendusi liitevka-tusorganisatsioon Cancer Capacity Coalition on veendunud- etriiklikul tervishoiusüsteemil NHS ei ole võimalusi tulla toime ravitagamisega- kui järgmise 20 aasta jooksul ennustataksevähijuhtumite arvu suurenemist 28 protsendi võrra.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099