7. november 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õdesid huvitab intensiivravi

7. ja 8. novembril on sisseastumisvestlused Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis õdede erialast tasuta koolitust saada soovivatele kõrgharidusega õdedele.

Õppurid saavad aastaga kitsama eriala europrojekti raames jalõpetavad detsembris 2006. Europrojektiga “Õdede erialase koolitusearendamine” ehk ÕEK- mille eestvedaja on Tartu Tervishoiu Kõrgkoolja projektijuht Kersti Viitkar TÜ kliinikumist- saab õppidakliinilist õendust- intensiivõendust- terviseõendust ja vaimsetervise õendust.

Sooviavaldusi laekus kokku 120: intensiivi 50- kliinilisseõendusse 34- terviseõendusse 18 ja vaimse tervise õendusse 18-ütles Tartu Tervishoiu Kõrgkooli õppeprorektor Anneli Lorenz. Etigale erialale võetakse vastu 30 õde- siis oli terviseõenduse javaimse tervise õenduse erialale lisavastuvõtt 4. novembrini.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708