7. november 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perearstid valisid uue juhatuse

Eesti Perearstide Seltsi 2. novembri üldkogu valis uue juhatuse- kinnitas majandusaasta aruande ja muutis seltsi põhikirja.

Uude 5-liikmelisse juhatusse kuuluvad perearstid Monika VaskTartust- Eret Jaanson Tallinnast- Ruth Kalda Tartust- Triinu-MariOts Lihulast ja Madis Tiik- kes on olnud neli aastat perearstideseltsi juhatuse esimees. Eelmisest- 7-liikmelisest juhatusestvaliti seega tagasi Vask ja Tiik.

Põhikirja muudatustest nimetas Tiik olulisemana seda- et seltsiliikmeks saavad olla vaid füüsilised isikud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099