7. november 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TEH võrgustik - viis aastat Eestis

Eestis on tervist edendavate haiglate võrgustiku aastakonverentsil räägiti rehabilitatsiooni strateegiast neerupuudulikkuse korral, toetatud elamise/töötamise teenusest jpm.

Eestis on tervist edendavate haiglate (TEH) võrgustik tegutsenudjuba viis aastat- sellega on liitunud 22 haiglat. Tänavustkonverentsi peeti teemal “Tervise edendamine ja kvaliteedi tagaminehaiglas: standardid ja praktika”. Üritus toimus 20.-21. oktoobriniTallinnas Tervise Arengu Instituudis (TAI) ja Tallinnalastehaiglas.

Terviseedendus on nüüdisaegse haigla igapäevatöö loomulik osa.Tervist edendava haigla eesmärk on patsiendi- tema pereliikme võilähedase- haiglatöötaja ning ka paikkonna elanike terviseedendamine ning tervist soodustava elukeskkonna kujundamine - etvähendada haigestumust ja suremust südame-veresoonkonnahaigustesse- pahaloomulistesse kasvajatesse- vähendada traumatismija invaliidistumist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099