21. november 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koolmeistrid said edenduskoolitust

MTÜ Naabrusvalve Keskus teostab haigekassa rahastatavat projekti “Kohalike omavalitsuste terviseedenduse arendamine – traumade ennetamine Tartu maakonnas”.

Mittetulundusühing Naabrusvalve Keskus teostab Eesti Haigekassarahastatavat projekti “Kohalike omavalitsuste terviseedendusearendamine - traumade ennetamine Tartu maakonnas”. Oktoobrikuukoolivaheajal sai mitukümmend Tartumaa koolitöötajat põhjalikuülevaate sellest- mida teha elukvaliteedi parandamiseks. Koolitusekohaks oli valitud linnalähedane Kure turismitalu- millega osalenudväga rahule jäid.

Kõnealust projekti kavandades eeldasid naabrusvalve “mütsi all”tegutsevad Tartu terviseedendajad- et parima tulemuse saab- kuiviia tervisekäitumise ja võrgustikutöö põhimõtted kooliealistelasteni nende õpetajate vahendusel. Koolituste lõpul tehtudküsitlused näitasid- et osalenud jagasid seda ideed ning lubasidsaadud teadmised laiema sihtrühmani viia.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099