21. november 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILK: Seeniorid seltskonnas

“See on esimene arstide seltsi aastapäevapidu ilma haneta,” naeravad Helgi Johanson ja Helju Leeto Viljandi Arstide Liidu 85. aastapäeva pidulikul koosolemisel Jämejala kultuurimajas.

“See on esimene arstide seltsi aastapäevapidu ilma haneta-”naeravad Helgi Johanson ja Helju Leeto Viljandi Arstide Liidu 85.aastapäeva pidulikul koosolemisel Jämejala kultuurimajas.

Hanesöömine oli arstide seltsi aastapäevadel novembrikuus kindeltava- meenutavad Johanson ja Leeto kultuurimaja fuajees- kusseekord on lauad vahuveini ja viinamarjadega- hiljem lisanduvadkülmad suupisted ja suur tort. Nad on tänulikud- et neid meelespeeti ja kutsuti. Pooli kohaletulnuist tunnevad staažikad arstidnägu- ja nimepidi. Teiste hulgas liigub Viljandi kirurg EduardViira- Eesti Seeniorkirurgide Seltsi president.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099