21. november 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tuhat inimest tahtsid suitsust loobuda

Suitsetamisest loobumise nõustamiskabinettidesse on tänavu üheksa kuu jooksul pöördunud 1012 inimest- edastas BNS möödunud neljapäeval.

Tervise Arengu Instituudi (TAI) pressiesindaja Liina Laastikusõnul ei ole esialgu veel teada- kui paljud neist on suutnudsuitsetamisest lõplikult loobuda. Aasta kolmandas kvartalis olikabinettides enim korduvkülastusi Rapla ja Läänemaa haiglas.

Suitsetamisest loobumise nõustamise 19 kabinetti rajas TAIsüdame- ja veresoonkonnahaiguste ennetamise riikliku strateegiaraames. Nõustamine  on tasuta ning ilma saatekirjata.Kabinetid asuvad peamiselt tervist edendavate haiglate juures.Vähemalt üks kabinet on peaaegu kõigis maakondades.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099