5. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Diabeetikute jalahooldus on probleemiks kogu maailmas

Juhtlause “Tähelepanu jalgadele – enneta amputatsioone” all tähistati 14. novembril diabeedipäeva kogu maailmas.

Juhtlause “Tähelepanu jalgadele - enneta amputatsioone” alltähistati 14. novembril diabeedipäeva kogu maailmas.

Juba oktoobris Tais Bangkokis toimunud Rahvusvahelise DiabeediFöderatsiooni (IDF) piirkondlikul konverentsil esitasid eksperdidüle maailma üleskutse ravida suhkurtõbe ning hooldada diabeetikutejalgu paremini. Ekspertide hinnangul on 70 protsenti alajäsemeteamputatsioone põhjustatud diabeedist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099