5. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hooldusravi osutajad saavad kokku Paides

Aasta aega tegutsenud Hooldusravi Osutajate Ühendus (HOÜ) koguneb täna- 6. detsembril Paidesse- et kuulata abiminister Peeter Laasiku ja teiste hooldusraviga tegelevate spetsialistide seisukohti hooldusravi arengu kohta.

Aasta aega tegutsenud ühenduse juhatuse esimehe kt- Räpinahaigla juhatuse esimees Miia-Kersti Sultsmann ütles- et ühendusesaavutused kooruvad välja Peeter Laasiku ja Eesti Gerontoloogia jaGeriaatria Assotsiatsiooni (EGGA) esimehe Kai Saksa ettekannetest.Nimelt saatis HOÜ maikuus sotsiaalministeeriumile ettepanekud- kuskirjas hooldusravivõrgu arengut tagavad võtmeküsimused.

Oma põhimääruse ja iseseisva rahakotiga HOÜ asutati 2004. aastaoktoobris EGGA osakonnana. HOÜ-sse kuuluvad juriidilised isikudsarnaselt haiglate liidule- EGGA-sse aga füüsilised isikud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099