5. detsember 2005
Ainult tellijatele

Hooldusravi osutajad saavad kokku Paides

Aasta aega tegutsenud Hooldusravi Osutajate Ühendus (HOÜ) koguneb täna- 6. detsembril Paidesse- et kuulata abiminister Peeter Laasiku ja teiste hooldusraviga tegelevate spetsialistide seisukohti hooldusravi arengu kohta.

Aasta aega tegutsenud ühenduse juhatuse esimehe kt- Räpinahaigla juhatuse esimees Miia-Kersti Sultsmann ütles- et ühendusesaavutused kooruvad välja Peeter Laasiku ja Eesti Gerontoloogia jaGeriaatria Assotsiatsiooni (EGGA) esimehe Kai Saksa ettekannetest.Nimelt saatis HOÜ maikuus sotsiaalministeeriumile ettepanekud- kuskirjas hooldusravivõrgu arengut tagavad võtmeküsimused.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708