5. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LÜHIUUDISEID:

Tervisenõukogu jagas Tallinnas raha matkatoetusteks

Tallinna tervisenõukogu eraldas südame- ja veresoonkonnahaiguste(SVH) ennetamise riikliku strateegia raames raha matkatoetusteks 26projektile.<br />“SVH ennetamise riiklik strateegia näeb ette erinevaid elaniketervist edendavaid tegevusi- sh liikumisaktiivsuse tõstmistlooduses-” öeldakse Tallinna pressiteenistuse teates. “Kuna vägaoluline on kujundada vastavat harjumust juba varases lapseeas- läksenamik rahaeraldistest mitmele erinevale lasteaiale- toetati kapuuetega inimesi.”<br />Matkataotluste eraldis oli kokku 89 240 krooni. Konkursiga väljavalitud matkaprojektide raames korraldatakse jalgsimatku-orienteerumis- ja tervisepäevi peamiselt Tallinna ümbrusematkaradadel ning Lahemaal.<br />Matkaprojektide konkursil said osaleda projektid- mille läbiviimiseaeg mahub vahemikku 18. novembrist 20. detsembrini 2005. Taotletavasumma ülempiir oli 5000 krooni.<br />13-liikmelisse Tallinna tervisenõukogusse kuuluvad koos vastavavaldkonna linnaametnikega ka haiglate ja meditsiinilisteerialaliitude esindajad- teatas pressiteenistus.

 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708