5. detsember 2005
Ainult tellijatele

LÜHIUUDISEID:

Tervisenõukogu jagas Tallinnas raha matkatoetusteks

Tallinna tervisenõukogu eraldas südame- ja veresoonkonnahaiguste(SVH) ennetamise riikliku strateegia raames raha matkatoetusteks 26projektile.<br />“SVH ennetamise riiklik strateegia näeb ette erinevaid elaniketervist edendavaid tegevusi- sh liikumisaktiivsuse tõstmistlooduses-” öeldakse Tallinna pressiteenistuse teates. “Kuna vägaoluline on kujundada vastavat harjumust juba varases lapseeas- läksenamik rahaeraldistest mitmele erinevale lasteaiale- toetati kapuuetega inimesi.”<br />Matkataotluste eraldis oli kokku 89 240 krooni. Konkursiga väljavalitud matkaprojektide raames korraldatakse jalgsimatku-orienteerumis- ja tervisepäevi peamiselt Tallinna ümbrusematkaradadel ning Lahemaal.<br />Matkaprojektide konkursil said osaleda projektid- mille läbiviimiseaeg mahub vahemikku 18. novembrist 20. detsembrini 2005. Taotletavasumma ülempiir oli 5000 krooni.<br />13-liikmelisse Tallinna tervisenõukogusse kuuluvad koos vastavavaldkonna linnaametnikega ka haiglate ja meditsiinilisteerialaliitude esindajad- teatas pressiteenistus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708