5. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ministeerium esitles tervisepoliitikat

Sotsiaalministeeriumi ja Maailma Terviseorganisatsiooni korraldatud Tervisefoorumi keskmes oli riigi tervisepoliitika, mis peaks tasandama sotsiaalsest ebavõrdsusest tulenevaid terviseriske ning soodustama rahva tervise paranemist.

Sotsiaalministeeriumi ja Maailma Terviseorganisatsioonikorraldatud Tervisefoorumi keskmes oli riigi tervisepoliitika- mispeaks tasandama sotsiaalsest ebavõrdsusest tulenevaid terviseriskening soodustama rahva tervise paranemist.

“Erinevused tervisenäitajates tulenevad nendest majanduslikestja sotsiaalsetest tingimustest- milles inimesed elavad jatöötavad-” rõhutas oma sõnavõtus abiminister Peeter Laasik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099