5. detsember 2005
Ainult tellijatele

Suurbritannia õdedel ja apteekritel retseptide kirjutamisel vabamad käed

Suurbritannia tervishoiuministeerium teatas novembri keskel valitsuse otsusest, millega laiendatakse meditsiiniõdede ja apteekrite õigusi määrata patsientidele retseptiravimeid. Suuremate briti ajalehtede teatel on paljud arstid aga otsuse hukka mõistnud, nimetades seda ohtlikuks.

Suurbritannia tervishoiuministeerium teatas novembri keskelvalitsuse otsusest- millega laiendatakse meditsiiniõdede jaapteekrite õigusi määrata patsientidele retseptiravimeid. Suurematebriti ajalehtede teatel on paljud arstid aga otsuse hukka mõistnud-nimetades seda ohtlikuks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708