5. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartumaa õpilased väntasid narkoteemalisi lühifilme

Tartu linnavalitsuse linnaarstiteenistuse korraldatud noorte narkoteemalise meediakonkursi eesmärgiks oli linnaarst Sirje Kree sõnutsi tõsta noorte teadlikkust sõltuvusprobleemidest ja kaasata neid narkoennetusse. Konkurssi finantseeriti Tervise Arengu Instituudi HIV/narkomaania ennetusrahadest.

Konkursi käigus toimus koolitus- kus noortele räägitinarkosõltuvuse kujunemisest- selle põhjustest ja tagajärgedest.Koolituse teises osas õpetati filmi tegemist ning seda- kuidasesitada filmi kaudu probleeme ja lahendusi.

“Selline ennetustöö- kus noored tegelevad probleemi ja sellelahendusega- on minu arvates parim ennetus. See aitab noortelmõista probleemi tõsidust- selle raskeid tagajärgi- ning hoiab neidnarkootikumidest eemal-” ütles Sirje Kree.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099