19. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oriola sisenes jaemüügiturule

Soome ravimite ja meditsiinitarvikute hulgimüügikett Oriola laiendas Eestis oma tegevust jaekaubandusse, avades esimese apteegi Tallinna kesklinnas.

Soome ravimite ja meditsiinitarvikute hulgimüügikett Oriolalaiendas Eestis oma tegevust jaekaubandusse- avades esimese apteegiTallinna kesklinnas City Plazas- vahendas BNS Oriolapressiteadet.

22. novembril avatud apteegi pindala on 310 ruutmeetrit- sellestüle poole moodustab müügisaal. Oma pindalalt kuulub apteek Eesti jaBaltimaade suuremate apteekide hulka. Pansana kaubamärgi alltegutseva apteegi sortimenti kuulub lisaks ravimitele lai valiktervisetooteid ja muid tervishoiualal kasutatavaid tooteid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099