19. detsember 2005
Ainult tellijatele

Südame-veresoonkonnahaiguste ennetamine rakendus edukalt

Käesoleva aasta märtsis alustas sotsiaalministeerium südame- ja veresoonkonnahaiguste (SVH) ennetamise strateegia rakendamist aastateks 2005-2020. Esialgsete kokkuvõtete alusel on tegevuskava ministeeriumi teatel täidetud kõigi planeeritud tegevuste osas.

Ministeeriumi terviseala asekantsleri Ivi Normeti sõnul võibolulisemate saavutustena nimetada maakondliku võrgustiku loomistning suitsetamisest loobumise nõustamise kabinettide rakendumist.“Loodi ka Eesti toitumis- ja toidusoovitused ning kesksemüokardiinfarkti andmekogu kontseptsioon. Veel käesoleva aastajooksul rakendub internetiportaal terviseinfo.ee-” osundati Normetisõnu pressiteates.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708