16. jaanuar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tippgünekoloogid saabuvad mais

Naistearstid Ferenc Szirko ja Andrei Sõritsa toovad maikuus Tallinnasse loenguid pidama loote ultrahelidiagnostika tippspetsialistid Dario Paladini ja Gianluigi Pilu Itaaliast ning Lil Valentini Rootsist.

Naistearstid Ferenc Szirko ja Andrei Sõritsa toovad maikuusTallinnasse loenguid pidama loote ultrahelidiagnostikatippspetsialistid Dario Paladini ja Gianluigi Pilu Itaaliastning<br />Lil Valentini Rootsist.

5.-7. maini toimub Tallinnas rahvusraamatukogus III Baltimaadesünnitusabi ja günekoloogilise ultrahelidiagnostika konverents- miskeskendub loote südamehaiguste ultrahelidiagnostikale. Konverentsisaab kuulata inglise või vene keeles. Korraldajad prognoosivadumbes 300 osavõtjat - günekolooge- lastearste- radiolooge- õdesidja ämmaemandaid ning üliõpilasi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099