16. jaanuar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uuriti psühhiaatrias töötavate spetsialistide rahulolu

Vaimse tervise teenuste alal tegutsevad sotsiaaltöötajad on Inglismaal ja Walesis stressis- emotsionaalselt kurnatud ja tunnevad ennast olevat alahinnatud- kirjutab veebikülg PsychiatrySource.com ajakirjas British Journal of Psychiatry ilmunud artiklist.

Londoni Kuningliku Kolledži uurijate arvates peavad tööandjadteadvustama psühhiaatrias töötavate sotsiaaltöötajatele esitatavaidnõudmisi ja enam hindama nende panust vaimse tervise teenustesse.Mainitud probleemid võivad raskendada uute töötajate leidmist ningviia selleni- et paljud ameti maha panevad.

Sherrill Evansi juhtimisel läbi viidud küsitlusele vastas 237sotsiaaltöötajat- kellest 61% olid naised- enamik nooremad kui 50aastat. Keskmine erialase tööstaaži pikkus oli 11-9 aastat. 20%vastanutest väitis- et nad tunnevad tugevat soovi töölt lahkudaning veel 21%-l olid tehtud selleks juba kindlad plaanid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099