16. jaanuar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VALENTIN SANDER:

Geneeriline versus originaalravim epilepsia ravis. Arsti seisukoht

<strong>Geneeriline <em>versus</em> originaalravim epilepsiaravis. Arsti seisukoht</strong>

Vaatamata asjaolule- et tervishoiule langev osa Eestirahvuslikust koguproduktist on Euroopa väikseimaid- ei ole ravimideesti rahvale olnud kunagi nii hästi kättesaadavad kui praegu.Ravikindlustuseelarvest kompenseeritavate- sh 100%kompenseeritavate ravimite loetelu sarnaneb pigem rikkale kuiEesti-sugusele vaesele riigile. Seetõttu on loomulik- et erinevateinnovatiivsete ravimite turuletulek on tervishoiu eelarvetoluliselt pingestanud ja sundinud otsima teid kulude vähendamiseks-Eesti puhul referentshindade rakendamisega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708