13. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Massaažikool pakub ka rasedate ja lümfimassaaži

Mustamäel asuv M.I. Massaažikool pakub lisaks klassikalistele, idamaistele, aroomimassaažile ja teistele tuntud massaažiliikidele ka rasedate ja lümfimassaaži, mis eeldavad tihedat koostööd arstidega.

Mustamäel asuv M.I. Massaažikool pakub lisaks klassikalistele-idamaistele- aroomimassaažile ja teistele tuntud massaažiliikideleka rasedate ja lümfimassaaži- mis eeldavad tihedat koostöödarstidega.

Kooli asutaja- direktor Martin Ilves on võtnud oma südameasjaksEesti massööride heal tasemel koolitamise- kutsenõustamise jamassaažialase tegevuse reguleerimise nii kooli kui Eesti MassöörideLiidu kaudu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708